Takläggare Tyresö

Välkommen till Svevitak och bygg AB – din lokala takläggare i Tyresö som hanterar alla dina takbehov. Effektivt, enkelt och kostnadseffektivt!

Takläggning i Tyresö

Kunder och kompetens i fokus

Med bred erfarenhet och expertis inom takläggning är vi på Svevitak och bygg AB i Tyresö dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat. Varje projekt anpassas noggrant efter dina specifika behov och önskemål, alltid med målet att överträffa förväntningarna.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som inte bara uppfyller dina takkrav, utan också bidrar till långsiktiga besparingar genom kloka renoveringar och hållbara investeringar. Våra tjänster utförs alltid på ett professionellt sätt, och vi garanterar att du blir nöjd med det slutgiltiga resultatet.

Letar du efter en pålitlig takläggare i Tyresö? Då är Svevitak och bygg AB rätt val för dig. Kontakta oss gärna för att diskutera dina behov, redan idag!

Vårt arbetssätt

Nöjda kunder - det viktigaste vi har

När vi utför takläggning Tyresö så är alltid kunden i första rummet. Vi vet att nöjda kunder bygger långvariga relationer, bättre lönsamhet och effektivare arbete för både medarbetare och slutkunder.

01. Besök

Vi erbjuder dig en kostnadsfri besiktning och konsultation av ditt tak, oavsett om du bor i villa eller har företagslokal

02. Offert

Du får en tydlig och snabb offert på arbetet. Tillsammans med dig bestämmer vi när arbetet ska starta

03. Utförande

Vid projektstart iordningställer vi arbetsplatsen med ställningar, container och material innan byggstart

04. Inspektion & kvalitetssäkring

En arbetsledare genomför en slutlig inspektion och dokumentation av projektet

Takläggare Tyresö - vårt utbud

Våra tjänster kring takrenovering i Tyresö

Svevitak erbjuder flera olika tjänster inom takläggning Tyresö. Så oavsett om du behöver ett helt nytt tak, en ommålning av ditt plåttak, modern taksäkerhet eller snöskottning av ditt tak, finns vi i ditt lokala område!

Solceller

Solceller

Ditt val för en hållbar framtid.
Läs mer

Betongpannor

Betongpannor

Idag är takpannor ett av de vanligaste alternativen och för många det enda valet.
Läs mer

Tegelpannor

Tegelpannor

Om du är osäker på hur ditt tak mår hjälper vi dig gärna med en utvärdering.
Läs mer

Papptak

Papptak

Papptak är ett mycket kostnadseffektivt material som håller i många år om arbetet utförs korrekt.
Läs mer

Plåttak

Plåttak

Alla våra arbeten har 10 års garanti och vi ger dig gratis offert och personlig service!
Läs mer

Fasadarbete

Fasadarbete

Vi utför fasadarbeten för både privatpersoner och även nybyggnation och ombyggnation i Stockholm.
Läs mer
257719-2318263431327946103-1-1-2
BadgeFourYears

Klassiska tak med ny teknik

I Tyresö är det viktigt att hålla taket i toppskick, särskilt med tanke på det skiftande vädret i området.

Takrenoveringar kan inkludera allt från att ersätta slitna takmaterial till att förstärka takstommen för extra stabilitet – eller varför inte installera Solceller?

Svevitak erbjuder skräddarsydda lösningar för både privatvillor och större fastigheter som företagslokaler eller bostadsrättsföreningar.

Oavsett omfattningen på renoveringen ser vi till att ditt tak blir både hållbart och vädertåligt, med fokus på kvalitet och noggrannhet i varje detalj. Omfamna ny teknik, klassiska metoder och bättre tak för dig och din familj!

Närbild på ett hustak med solceller. Taket är gjort av svarta betongpannor. På taket finns en skorsten i tegel.

Våra ledord

Kvalitet

Kvalitet inom takläggning Järfälla är grundläggande för att säkerställa långvarigt skydd och tillfredsställelse. Varje material, varje skarv och varje fixtur måste uppfylla de högsta standarderna.
Genom noggrann planering, expertis i materialval och precision i utförande skapas tak som tål tidens prövningar. Kvalitet sträcker sig även till att överträffa branschregler och kundens förväntningar.

Erfarenhet

Erfarenhet inom takläggning är lika värdefull som den stadiga takbjälken. År av praktisk kunskap och arbete på taket formar yrkespersoner till mästare inom sitt område.
Tack vare att vi hanterar olika takmaterial, anpassar oss till olika klimatförhållanden och löser unika utmaningar, utvecklar vi som takläggare en djup förståelse för hantverket.

Kundfokus

Kundfokus är hjärtat i varje framgångsrik verksamhet. Det handlar om att lyssna uppmärksamt, förstå behoven och sträva efter att överträffa förväntningar hos varje individuell kund. Vi sätter kundernas önskemål i centrum, och anpassar våra produkter och tjänster efter deras behov. Det gör att vi bygger långvariga relationer som grundas på förtroende och lojalitet.